Знайдіть нас у Google+ Регулювання дотягувача дверей | Регулювання та ремонт вікон в Києві

Регулювання дотягувача дверей

Дотягувачі встановлюються на пластикові двері та двері з алюмінію. Вони універсальні, зручні, відмінно справляються зі своєю роботою і відносно не дорогі.

Але як будь-який механізм через деякий час експлуатації потрібно відрегулювати дотягувач дверей.

Регулювання дотягувача в Києві

Регулювання дотягувачів дверей вимагає певної кваліфікації. Майстер, який регулює, повинен знати, як працюють всі механізми конструкції в цілому. Іноді причиною поганої роботи дотягувача стає інший механізм двері (завіси, фурнітура і т.д.). Природно, що регулювання дверних дотягувачів в цьому випадку, не має ні якого ефекту, тому що потрібна регулювання дверей.

Найчастіше зустрічаються такі несправності:

  • дотягувач двері хлопає
  • дотягувач не дотягує

Дотягувач двері хлопає

Коли дотягувач двері хлопає, він створює вібрації, які не мають дуже великої сили, але при постійному їх повторенні впливають на місця з’єднання двері з рештою конструкцій (наприклад, вітрина), монтажні шви і роботу дверної фурнітури. Що звичайно не дуже добре.

Дотягувач не закриває двері

Ще одна несправність, коли дотягувач не закриває двері. З якоїсь причини не вистачає зусилля дотиснути двері для того щоб закрити двері повністю. У цьому випадку майстер повинен розібратися, в чому причини. Можливо дотягувач не дотягує через те що двері просіли або потрібен ремонт пластикових дверей.

Краще не ігнорувати поломку і полагодити дотягувач двері вчасно. Щілини в двері це причина протягу, який може привести до поломки систем кондиціонування.

Якщо дотягувач хлопає або не дотягує двері, регулювання дотягувача усуне несправності в роботі і відновить нормальну роботу механізмів.

Якщо дотягувач дверей зламався механічно, і немає можливості виправити роботу регулюванням ми пропонуємо купити дотягувач на двері.

Оставить комментарий