Знайдіть нас у Google+ Випало пластикове вікно | Регулювання та ремонт вікон в Києві

Випало пластикове вікно

Випало пластикове вікно – неприємність, яка, на жаль іноді трапляється. Причини можуть бути різними, як і наслідки. Про це і варіанти ремонту нижче.

Чому випало пластикове вікно?

Найчастіше все починається з того що вискакують так звані верхні ножиці і вікно випадає. Коли випала стулка вікна і вікно повисло на одній петлі, Вам дуже пощастило. Його можна спробувати вставити назад самостійно або викликати для цього майстра.

Гірше коли верхні ножиці (верхня завіса) пластикового вікна вискочили і пластикове вікно випало. Також зустрічається ситуація коли вириває нижню завісу, і вікно під вагою зриває верхні ножиці і стулка випадає.

Причиною може бути неякісна фурнітура, відсутність армуючого металу (металевого підсилювача) в пластиковому профілі.

Якщо випало пластикове вікно то швидше за все:

  • розбився склопакет
  • з’явилася тріщина на пластиковому вікні
  • зламалася фурнітура пластикового вікна

Що робити якщо пластикове вікно випало

Якщо стулка вікна залишилася цілою її можна встановити назад, замінивши пошкоджені частини фурнітури.

Фурнітура для пластикових вікон може бути замінена частково або повністю. У разі якщо була встановлена ​​якісна фурнітура, наприклад, мако або зігенія то має сенс замінити пошкоджені частини. Якщо ж на вікнах стояла фурнітура економ класу, бажано замінити фурнітуру вікна повністю.

Коли випало пластикове вікно, з імовірністю 99% розбився склопакет або в склопакеті тріснуло скло.

Замінити окреме скло в склопакеті неможливо, так як склопакет це цілісна конструкція. Не плутати склопакет (декілька стекол з’єднаних між собою) і пластикове вікно.

Заміна склопакета це нескладна операція, майстер акуратно витягне штапик і замінить розбитий склопакет. Єдине можливе незручність в цьому випадку якщо повністю розбився склопакет, доведеться тимчасово закрити вікно плівкою або пластиком. Для виготовлення нового склопакета знадобиться кілька днів.

Навіть у ситуації, коли пластикове вікно випало, і пластик на стулці тріснув можна провести ремонт вікон.

Тріщина на пластиковому вікні не може бути замазана клеєм або рідким пластиком. Це косметичні прийоми, які можуть бути використані, якщо є протяг з пластикового вікна.

До пластикових вікон та дверей пред’являються високі вимоги з міцності. Для цього на виробництві з кожної партії ПФХ профілю роблять маленький зразок, який піддають тиску під пресом, поки той не трісне. Тим самим перевіряючи якість профілю і міцність майбутніх пластикових вікон.

Але якщо немає бажання демонтувати пластикове вікно і встановлювати нове через подальший ремонт і відновлення пошкоджених стін, можна окремо замовити стулку пластикового вікна.

Майстер з ремонту вікон заміряє, всі необхідні розміри і передасть на завод, для виготовлення зграї необхідних розмірів.

В ремонті вікон підхід до кожного окремого випадку індивідуальний, так як поломки і причини, які до них приводять різні. Звертайтеся до нас за телефоном у Києві

(044) 362-10-50

(096) 362-10-50

(073) 362-10-50

і наші кваліфіковані майстри зроблять ремонт Ваших вікон якісно і в найкоротші терміни.

Оставить комментарий